AL UW BENODIGDHEDEN 

IN PVC, ALUMINIUM EN HOUT

Al 80 jaar ervaring vertalen we in hoogstaand buitenschrijnwerk voor particulieren en bedrijven. Everaert biedt een ruim en divers gamma van PVC ramen en deuren, poorten, veranda's, zonweringen en buitenbekleding. 

 

Projecten op maat gemaakt is waar we in uitblinken, van nieuwbouwwoningen tot renovatieprojecten.We maken het verschil met ons oog voor detail. In elke fase van een project.We volgen alles zelf op, tekenen al uw of onze ideeën uit op de computer, geven ze vorm in onze ateliers en integreren het eindproduct in uw woning of gebouw.

 

 

KLEURENSIMULATOR

EN ENERGIECALCULATOR

Zendow neo Premium ramen

KWALITEIT

GEGARANDEERD

Voor PVC ramen en deuren gebruikt Everaert de profielen van Deceuninck. De productie en plaatsing van ramen en deuren met systeem Deceuninck wordt om de 6 maanden door Kiwa gecontroleerd. Kwaliteitscertificatenbureau Kiwa heeft samen met Deceuninck een Sector Specifiek kwaliteitslabel ontwikkeld. Dit Kiwa label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricatie als plaatsing van de raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt.

Houten ramen worden enkel uit Afselia, of Afrormosia, of Padoek, geproduceerd, uit de hoogste kwaliteitsklasse. Dit zijn tropische hardhoutsoorten met een uitzonderlijk lange levensduur

 

 

VRAAG EEN

OFFERTE AAN

Of kom op bezoek

Deinsesteenweg 123

8700 Tielt (Aarsele)

 

info@rdeveraert.be

051 63 31 83

  • Facebook

Bericht ontvangen!

DEC_02083_00 Ad Energiewijzer 210x148-nl

Laatste Nieuws

logo Preferred partner 2019.jpg