ALUMINIUM

 

Goed isoleren is belangrijk. Voor je energiefactuur aan het einde van de maand en om te voldoen aan de geldende regels bij het bouwen of renoveren van een woning. Gelukkig houden de Decalu raam- en deurprofielen rekening met al die factoren.
 

Kiezen voor Decalu ramen en deuren is kiezen voor thermisch en akoestisch geïsoleerde profielen. Niet alleen de koude hoort buiten, ook lawaai is niet aangenaam in je woning. Daarom zijn Decalu profielen thermisch onderbroken, voorzien van een polyamidestrip en een akoestische dichting. Die voorkomen binnendringende koude en lawaai. Decalu heeft verschillende reeksen in zijn gamma, die telkens meer of minder geïsoleerd zijn. Zo is er altijd een profiel dat bij de aard van je project past.

PVC

Voor PVC ramen en deuren gebruikt Everaert de profielen van Deceuninck. De productie en plaatsing van ramen en deuren met systeem Deceuninck wordt om de 6 maanden door Kiwa gecontroleerd. Kwaliteitscertificatenbureau Kiwa heeft samen met Deceuninck een Sector Specifiek kwaliteitslabel ontwikkeld. Dit Kiwa label gaat heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricatie als plaatsing van de raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt.

 

ONZE PARTNERS

ONZE PARTNER VOOR PVC

ONZE PARTNER VOOR ALUMINIUM

download.png